Bărbat din Oteșani lovit cu un cuțit de către iubitul surorii sale

Licitație caritabilă în sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici și a artiștilor profesioniști
03/11/2020
Primăria Râmnicu Vâlcea are cinci proiecte din domeniul sportului şi educaţiei fizice pe lista Companiei Naţionale de Investiţii
04/11/2020

imagine - ARHIVĂ

Luni, 2 noiembrie 2020, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 de ore faţă de un bărbat cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat.

Acesta urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul tribunalului Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În data de 20 octombrie 2020, în jurul orei 20:10, inculpatul, în timp ce se afla în locuinţa concubinei sale din comuna Oteşani, judeţul Vâlcea, pe fondul unui conflict spontan generat de acesta, a exercitat acte de agresiune fizică asupra fratelui iubitei sale, cunoscut ca fiind surdo-mut, în vârstă de 52 de ani, căruia i-a aplicat lovituri cu un cuţit, provocându-i leziuni traumatice constând în plăgi tăiate latero – cervicale, precum şi o plagă prin tăiere superficială la nivelul feţei dorsale mâna dreaptă, care au necesitat pentru vindecare îngrijiri medicale. Imediat după comiterea faptei, inculpatul a fugit, sustrăgându-se urmăririi penale, acesta fiind identificat de organele de urmărire penală la data de 2 noiembrie 2020.

Ancheta s-a derulat de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Vâlcea, iar pentru reţinerea suspectului a fost nevoie de ajutorul Direcţiei Operaţiuni Speciale. Cercetările sunt continuate de oamenii legii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.