Doi tineri depistați de jandarmii vâlceni cu substanţe interzise destinate fumatului

Pandemia a schimbat comportamentul cumpărătorilor de Black Friday 2020
17/11/2020
Incendiu produs de un coș de fum necurățat la un apartament din Brezoi
Incendiu generat de un tablou electric la o casă din Slătioara
17/11/2020

Acţiunile specifice pentru combaterea și prevenirea infectării cu virusul SARS COV2, din această perioadă, nu împiedică jandarmii să-şi execute în mod exemplar misiunile zilnice.

Astfel că, sâmbătă, 14 noiembrie 2020, orele 11.30, jandarmii aflaţi în serviciu în zona barajului râului Olt din Cartierul Nord al municipiului Râmnicu Vâlcea, au observat doi tineri care stăteau mai retraşi, lucru care i-a determinat să se apropie de aceştia şi să îi intercepteze.

Întrebaţi de prezenţa lor în zonă, tinerii ezitau să răspundă şi aveau un comportament suspect, moment în care jandarmii au procedat la efectuarea controlului corporal şi al bagajului.

La efectuarea controlului corporal, jandarmii au găsit asupra tinerilor 2 pachete de ţigări normale, iar în fiecare pachet se afla câte o ţigară confecţionată artizanal din resturi vegetale de culoare maronie şi miros înţepător. De asemenea în  rucsacul unuia dintre tineri jandarmii au mai găsit o foiţă de staniol care conţinea acelaşi tip de substanţe.

Pe parcursul controlului corporal şi al bagajului, tinerii au fost cooperanţi, au recunoscut că s-au întâlnit ca să fumeze din ţigările artizanale şi nu au opus rezistenţă.

Jandarmii au întocmit documentele specifice şi predate împreună cu substanţele interzise poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.