Polițiștii au depistat două transporturi ilegale de material lemnos, pe raza comunelor Roești și Lădești

Trei tineri piloți lansează un vlog de aviație și aventură
19/11/2020
UAP Râmnicu Vâlcea anunță lansarea proiectul "Amenajare parc Ostroveni"
Primarul Mircia Gutău: Consilierul local Pîrvulescu iar se dă în stambă şi face pe cameramanul
19/11/2020

Imagine ARHIVĂ

Marți, 17 noiembrie 2020, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata au depistat pe Drumul Județean 676, pe raza comunei Roești, un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care transporta cu un tractor 5,18 metri cubi de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, avizul de însoțire prezentat de tânărul în cauză, fusese întocmit pentru alt transport de material lemnos, de alte esențe.

Polițiștii l-au sancționat pe tânăr cu amendă, în cuantum de 3.000 de lei și au dispus confiscarea materialului lemnos, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

De asemenea, în cursul zilei de miercuri, 18 noiembrie, polițiștii au depistat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Lădești, în timp ce transporta, cu un atelaj hipo, peste un metru cub de material lemnos, fără a deține aviz de însoțire.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos, în valoare de aproximativ 200 de lei, a fost confiscat, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.