Polițiștii vâlceni au sancționat 35 de bicicliști care au încălcat normele rutiere

UAP Râmnicu Vâlcea anunță lansarea proiectul "Amenajare parc Ostroveni"
Mircia Gutău propune reducerea impozitului pe clădiri pentru afacerile locale care au avut de suferit în urma pandemiei de coronavirus
25/11/2020
Vizita ambasadoarei Republicii Tunisia la Primăria Râmnicu Vâlcea
25/11/2020

Marți, 24 noiembrie 2020, polițiștii Serviciului Rutier au acționat pe tronsoanele de drum cu risc rutier pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și prevenirea accidentelor rutiere ce s-ar putea produce pe fondul vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum, dar și pentru depistarea bicicliștilor care nu respectă prevederile regimului rutier.

În urma analizelor efectuate de Poliția Rutieră Vâlcea s-a constatat că în anul 2019 la nivelul județului Vâlcea principala cauză de producere a accidentelor rutiere au fost abaterile bicicliștilor.

Astfel, polițiștii au depistat și sancționat 35 de bicicliști care au încălcat normele rutiere, mai mulți din ei fiind depistați sub influența băuturilor alcoolice.

În cadrul acțiunii desfășurate au fost aplicate 62 de sancțiuni cu o valoare de peste 10.000 lei și au fost reținute 4 permise de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.