Vizita ambasadoarei Republicii Tunisia la Primăria Râmnicu Vâlcea

Polițiștii vâlceni au sancționat 35 de bicicliști care au încălcat normele rutiere
25/11/2020
În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 56 de misiuni
În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD din cadrul ISU Vâlcea au gestionat 16 situaţii de urgenţă
25/11/2020

Ambasadoarea Republicii Tunisia în România, E.S. doamna Raja JHINAOUI EP BEN ALI, a fost primită mercuri, 25 noiembrie 2020, la sediul Primăriei Râmnicu Vâlcea de către primarul Mircia Gutău. Doamna ambasador și-a exprimat disponibilitatea intermedierii unor colaborări între municipalități din România și Tunisia, dar și între firme române și tunisiene, în vederea unor eventuale parteneriate comerciale bilaterale.

La întâlnire au fost prezenți și reprezentanții a două firme ”fanion” ale orașului, ANNABELLA și BOROMIR, care s-au arătat interesate de posibilitatea desfășurării de schimburi comerciale cu firme din Tunisia.

De asemenea, doamna ambasador a înmânat primarului municipiului o scrisoare din partea domnului Morjane Sahloul, Președintele comisiei de relații externe și cooperare descentralizată a Consiliului Local al orașului Hammam Sousse. Orașul tunisian își dorește să se înfrățească cu Râmnicu Vâlcea și să dezvolte, împreună cu partea română, proiecte culturale, educative și sportive.

Hammam Sousse este un oraș situat la țărmul Mării Mediterane, cu o suprafață de 2000 ha și o populație de 45.000 locuitori, la 140 km de capitala Tunis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.