Bărbat din Băbeni – depistat la volan mort de beat și fără permis, a ajuns în arestul IPJ Vâlcea

Editura Frontiera Ernest si Celestine la muzeu
Editura Frontiera: Ernest și Celestine la muzeu
10/12/2020
COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 19 februarie 2021
COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 10 decembrie 2020
10/12/2020
Bărbat din Băbeni - depistat la volan mort de beat și fără permis, a ajuns în arestul IPJ Vâlcea

Luni, 7 decembrie 2020, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băbeni au oprit pentru control pe Drumul Național 64, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din oraș. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, în cauză întocmindu-se un dosar penal pentru săvârșirea a două infracțiuni.

Miercuri, 9 decembrie 2020, în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore, a bărbatului de 35 de ani, acesta fiind încarcerat la Centru de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea.

Joi, 10 decembrie 2020, bărbatul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.