Deputatul de Vâlcea, Laurențiu Cazan, susține că vaccinul anti COVID 19 este important

SC BLAZON SRL anunţă elaborarea primei versiuni a PUD pentru Construire COMPLEX MULTIFUNCŢIONAL
25/01/2021
Vicepreședintele CJ Vâlcea, Florian Marin, coordonator direct al activității DGASPC, a avut o întâlnire cu șefii centrelor de asistență socială
Vicepreședintele CJ Vâlcea, Florian Marin, coordonator al activității DGASPC, a avut o întâlnire cu șefii centrelor de asistență socială
25/01/2021
Deputatul de Vâlcea, Laurențiu Cazan, susține că vaccinul anti COVID 19 este important

Deputatul de Vâlcea, Laurențiu Cazan, susține că vaccinul anti COVID 19 este extrem de important pentru a reveni la o normalitate de care nouă, tuturor, ne este dor.

Campania de vaccinare din România este până acum un real succes, întrucât foarte mulți români se înscriu pentru a fi programați, fapt ce nu poate decât să mă bucure.  Românii sunt conștienți că vaccinul este cea mai sigură cale de a ne întoarce la normalul de dinainte de această pandemie care a provocat o adevărată criză globală”, susține deputatul liberal.

În plus, în perioada următoare, Laurențiu Cazan urmează să se vaccineze la rândul său împotriva virusului COVID 19.

Mă voi vaccina anti COVID 19! Consider că este un gest de responsabilitate față de comunitatea pe care o reprezint, dar și față de familia și prietenii mei. Mă vaccinez pentru că îmi doresc să îmi pot îmbrățișa din nou părinții, fără riscul de a-i îmbolnăvi, pentru că mi-este dor de o ieșire cu prietenii la un restaurant, pentru că vreau să văd din nou zâmbetul colegilor mei, dar mai ales pe cel al cetățenilor cu care interacționez. Mai mult, mă vaccinez pentru că îmi doresc să fiu sănătos și să pun osul la treabă pentru dezvoltarea economiei din județul nostru, care a avut de suferit ca urmare a pandemiei”, precizeazăă Laurențiu Cazan.

În plus, deputatul PNL susține că vâlcenii i-au mărturisit, în campania electorală atipică de anul trecut, că își doresc revenirea la normal. Potrivit lui Laurențiu Cazan vaccinul împotriva virusului COVID 19 este un prim pas esențial pentru a opri efectele pandemiei și pentru a accelera revenirea la o viață normală, fără mască, fără restricții, dar mai ales fără teama de a contacta acest virus care a ucis peste 17.600 de români.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.