Vicepreședintele CJ Vâlcea, Florian Marin, coordonator al activității DGASPC, a avut o întâlnire cu șefii centrelor de asistență socială

Deputatul de Vâlcea, Laurențiu Cazan, susține că vaccinul anti COVID 19 este important
Deputatul de Vâlcea, Laurențiu Cazan, susține că vaccinul anti COVID 19 este important
25/01/2021
IPJ Vâlcea continuă acțiunile de prevenire în contextul pandemiei de COVID-19
IPJ Vâlcea continuă acțiunile de prevenire în contextul pandemiei de COVID-19
25/01/2021
Vicepreședintele CJ Vâlcea, Florian Marin, coordonator direct al activității DGASPC, a avut o întâlnire cu șefii centrelor de asistență socială

Vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea, Florian Marin

În cursul săptămânii trecute, vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea, Florian Marin, coordonatorul direct al activității DGASPC Vâlcea, a avut o întâlnire cu șefii centrelor de asistență socială din subordinea acestei instituții, cărora le-a solicitat o mai mare implicare în asigurarea serviciilor sociale oferite beneficiarilor.

„În calitate de coordonator direct al DGASPC din partea Consiliului Județean Vâlcea, le-am solicitat șefilor de centre o mai bună implicare în asigurarea serviciilor pentru beneficiarii din aceste unități. CJ Vâlcea a investit, în anul 2020, pentru plata cheltuielilor cu aceste centre, suma de 101.645 mii lei, fonduri provenite din repartizări guvernamentale, dar și din alocări proprii.

În ședința ordinară din 29 ianuarie 2021, propunem colegilor consilieri un proiect de hotărâre privind aprobarea rețelei școlare de învățământ special din județul Vâlcea, pentru anul școlar 2021-2022. Pentru buna desfășurare a activității în școlile speciale, CJ Vâlcea a depus anul trecut un proiect intitulat <Școala online>, cu o valoare totală de 1.496.235 lei, prin care se vor achiziționa echipamente IT (tablete, laptopuri, proiectoare etc.) pentru 372 de elevi și 104 cadre didactice” – a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea, Florian Marin.

1 Comment

  1. Cimpoeru Constantin says:

    Ar trebui să mai umbli și prin comuni sa vezi ce se intampla de exemplu an com Barbatesti sa vezi cum își desfășoară primari și viceprimarul activitatea sa mai întrebi și oameni ce nemulțumiri au ,dar se pare ca nu te intereseaza pe tie astfel de lucruri sa luati bani multi si dumnezeu cu mila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.