GET UP AND DANCE la DANCE FM, cu Marius Onuc

DGA Vâlcea a desfășurat activități preventive în domeniul Regim Permise de Conducere
10/09/2021
Proiectul energetic al CIECH Soda România oferă energie și decarbonizare
16/09/2021

Luni, 13 septembrie 2021, începe școala! Și munca devreme, traficul și agitația! Pare aglomerat și dificil?

Ei bine, Dance FM are o veste bună pentru ascultătorii săi: matinalul revine pe frecvențele lor preferate, cu muzică, știri și mix-uri noi!

Marius Onuc abia așteptă să revină alături de fanii muzicii dance și să le facă diminețile mai frumoase.

„Sunt mare iubitor de cafea și de muzică bună, iar singurul loc în care aș putea să le combin perfect pe cele două este Dance FM. Așa că te aștept să îți petreci diminețile împreună cu mine, de la 7:00 la 10:00! Pentru că la Dance FM găsești mixul perfect – stare de bine și muzică!”, spune Marius Onuc.

„Get up and Dance” se ascultă în București, Târgu Mureș și Cluj sau online, pe www.dancefm.ro, ori pe aplicația iOS sau Android, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00.

Atenție! Combinația perfectă de piese creează dependență! Posibil să doriți matinalul „Get up and DANCE” dimineața, la prânz și seara. Non-stop!

Despre Dance FM

Postul de radio Dance FM este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K,  documentarele Digi, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și radiourile Pro FM, Digi FM și Chill FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.