DGA Vâlcea a desfășurat activități preventive în domeniul Regim Permise de Conducere

Lucrări de reabilitare a căii pietonale pe podul de cale ferată din Ostroveni
10/09/2021
GET UP AND DANCE la DANCE FM, cu Marius Onuc
10/09/2021

În perioada 6 – 10 septembrie 2021, în cadrul Campaniei de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, Direcția Generală Anticorupție a desfășurat activități preventive destinate domeniului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

În acest context, ofițerii de prevenire ai Serviciului Județean Anticorupție Vâlcea au desfășurat activități preventive destinate atât personalului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vâlcea, cât și beneficiarilor serviciilor acestora, fiind organizate activități atât în perimetrul sediului SPCRPCÎV Vâlcea, cât și în zonele de plecare pe traseul de susținere a probei practice din municipiul Râmnicu Vâlcea, ocazie cu care polițiștii anticorupție au interacționat cu candidații la probele practică și teoretică ale examenului auto, cu instructori auto, precum și cu cetățenii care s-au prezentat la ghișeele acestui serviciu.

În contextul desfășurării activităților preventive, cetățenii au fost informați cu privire la competența Direcției Generale Anticorupție, sistemul național Call center anticorupție 0.800.806.806., consecințele implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării acestora, transmițându-le materiale de informare adaptate domeniului de activitate vizat, cu mesajul „Minimum 22 din 26 sunt norocoase!”.

Campania națională „MAI etic, MAI integru!” se desfășoară în perioada mai – decembrie 2021, dorindu-se ca, prin implementarea ei, să se contribuie la consolidarea integrității și, implicit, a încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.