Trotinete electrice de închiriat în Râmnicu Vâlcea – cât costă

Motive pentru a alege piese motociclete originale
19/04/2022
Atenție la entitățile neautorizate din domeniul asigurărilor!
20/04/2022

Luni, 18 Aprilie 2022, Lime, furnizor de trotinete și biciclete electrice de închiriat, a lansat trotinetele electrice în Râmnicu Vâlcea.

Operațiunile Lime din orașul Râmnicu Vâlcea se vor concentra pe siguranță utilizatorilor și a tuturor participanților la trafic și oferirea unei alternative de transport sustenabilă.

Lime își dorește să ofere o alternativă reală la cum se deplasează lumea. Noile trotinete oferă o soluție pentru “primul și ultimul kilometru” – contribuind la crearea legăturii cu alte moduri de a merge la serviciu, de a se întâlni cu prietenii sau de a te plimba prin oraș.

Trotinetele vor fi disponibile în Râmnicu Vâlcea în cartierele Ostroveni, Traian, Nord, 1 Mai și nu numai, asigurând conexiunea între toate zonele cheie ale orașului.

Lime va oferi și patru tipuri de abonamente cu reduceri de până la 50% față de prețul de bază:

● Curse nelimitate pentru o oră – 18.99 RON
● Curse nelimitate pentru o zi – 36.99 RON
● Curse nelimitate pentru trei zile – 105.00 RON

Suntem foarte încântați sî putem oferi, începând de astăzi, locuitorilor din Râmnicu Vâlcea o modalitate de transport ecologică, sigură și accesibilă în aer liber. Ne bucurăm că am găsit un partener de dialog și un susținător al transportului alternativ în autoritățile locale. Micromobilitatea trebuie să fie o alternativă de transport națională si vom continua expansiunea în alte orașe din țară, pentru a oferi cat mai multor oameni soluții viabile de transport alternativ ecologic” – Alexandru Coman, Manager Operațiuni Lime Romania.

O bună conectivitate este esențială pentru dezvoltarea orașului nostru, dar avem o responsabilitate față de mediul înconjurător și suntem conștienți de importanța măsurilor ecologice. Ca viceprimar, mi-am asumat promovarea mijloacelor de transport alternative și crearea de posibilități pentru a fi eficiente. De aceea, râmnicenii pot avea o excelentă alternativă la transportul clasic. Viitorul transportului trebuie să fie verde, soluții ecologice există, tot ce avem de făcut este să fim deschiși și să le aplicăm” – Andrei Gheorghiu, Viceprimar al Municipiului Râmnicu Valcea

Cum funcționează Lime

Pentru a utiliza Lime, călătorii descarcă aplicația, localizează o trotineta de pe hartă și o deblochează cu simpla atingere a unui buton. Pentru a încheia cursa, trebuie să urmărească instrucțiunile din aplicație și să parcheze trotineta responsabil. Să mergi cu Lime te va costa 4 RON pentru primele 4 minute, după care 0.77 RON pe minut. Echipa locală a Lime, alături de partenerii săi, se va ocupa de mentenanță, încărcarea și plasarea trotinetelor în oraș.

Compania se angajează să asigure siguranță și confort și îndeamnă călătorii să poarte întotdeauna căști.

Angajamentul Lime pentru siguranță

Trotinetele Lime sunt sigure și ușor de utilizat. Încurajăm utilizatorii să se angajeze în practici de călătorie sigure și să ajute la asigurarea unor străzi mai sigure pentru toată lumea. Angajamentele campaniei acoperă:

● Călătorește responsabil întotdeauna
● Poartă cască cât timp ești pe trotinetă
● Respectă toate legile de trafic și limitele de viteză
● Călătorește doar în zonele desemnate, cum ar fi străzile și pistele de biciclete
● Parcați în mod corespunzător în afara drumurilor pietonale, rampelor de
serviciu și a stațiilor de autobuz
● Fii întotdeauna atent la mașini, pietoni și alți colegi pe trotinetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.