Jandarmeria Vâlcea asigură măsurile de ordine publică la meciul dintre SCC 1599 Șelimbăr și CSA Steaua București

Shopping City Râmnicu Vâlcea este gazda unui Moto Show plin de adrenalină
30/09/2022
Exercițiu nocturn organizat de pompieri la un hotel din Călimănești
01/10/2022

Jandarmii vâlceni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele SCC 1599 Șelimbăr și CSA Steaua București.

Partida de fotbal din cadrul Ligii a II-a, va avea loc sâmbătă, 1 octombrie 2022, începând cu ora 12:00, la stadionul “1 Mai” din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Accesul spectatorilor pe stadion se va face începând cu ora 11.00, iar pentru a evita aglomeraţia la intrare, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiției sportive, pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot duce la tulburarea ordinii publice, înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Tot sâmbătă, jandarmii vâlceni vor fi prezenți în Călimănești și Dăești unde se vor disputa meciurile de fotbal Cozia Călimăști – ACS Flacăra Horezu, respectiv ACS Viitorul Dăești – ACS Vedița Colonești.

Spectatorii nu au voie să introducă pe stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Jandarmii mulțumesc tuturor pentru înțelegerea manifestată față de măsurile de siguranță luate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.