Tâlhari prinși de jandarmii vâlceni după ce au jefuit un copil, pentru a merge la cazino

Ştafeta Veteranilor 2022 a plecat de la Râmnicu Vâlcea către Slatina
13/10/2022
POIM: Ghidul Solicitantului – condiții specifice de accesare a fondurilor pentru sprijinirea investiţiilor destinate promovării producției de energie din surse regenerabile
13/10/2022

Talhari prinși de jandarmii vâlceni

Un echipaj de Jandarmerie a identificat doi tineri care au furat, folosind forța, o sumă de bani din posesia unui minor.

Totul s-a petrecut miercuri, 12 octombrie 2022, în Piața Centrală din municipiul Râmnicu Vâlcea, când un minor în vârstă de 13 ani, care se deplasa către casă, nefiind însoțit de niciun adult, a fost oprit de doi tineri, care i-au cerut toți banii pe care ii avea asupra sa. După ce acesta i-a refuzat, tinerii i-au controlat buzunarele și i-au sustras suma de 100 de lei.

Pentru că în urmă cu câteva minute, minorul văzuse un echipaj al Jandarmeriei Vâlcea, a știut unde să ajungă pentru a cere ajutorul. După ce le-a povestit totul forțelor de ordine, jandarmii s-au deplasat în zona indicată și ca urmare a verificărilor efectuate, i-au identificat pe cei doi, stabilind că aceștia au vârste de 19 și 16 ani.

În urma controlului corporal preventiv, asupra celor doi tineri au fost găsiți banii, pe care, deja, îi împărțiseră frățește. Cei doi frați și-au recunoscut fapta și au declarat jandarmilor că intenționau să ajungă la unul dintre cazinourile din apropiere.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele tinerilor, actele de sesizare privind săvârșirea infracțiunii tâlhărie, care au fost înaintate organelor de Poliție în vederea continuării cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.