Primarul Mircia Gutău a fost premiat în cadrul Galei CAPITAL Excelența în Management pentru atragerea de investiții record în Râmnicu Vâlcea

Caravana Shakespeare vine la Râmnicu Vâlcea
22/04/2024
Râmnicul îmbracă haine festive pentru Sărbătorile de Paști
26/04/2024

Marți seara, la București, primarul Mircia Gutău a primit „Premiul pentru atragerea de investiții record” la categoria „Administrație Publică” a Galei CAPITAL Excelența în Management – eveniment de tradiție care se desfășoară din anul 2015 și în cadrul căruia sunt premiate performanțele managerilor din România, indiferent din industria sau domeniul din care fac parte. În motivația acordării premiului organizatorii au menționat numeroasele proiecte în valoare totală de aproape 1 miliard de lei pentru care Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea a accesat finanțări nerambursabile din fonduri europene sau de la bugetul central. Pentru ediția din acest an, la categoria „Administrație Publică” au fost făcute 10 nominalizări, dintre care au fost selectați cei mai performanți trei primari pentru premierea în cadrul Galei: alături de edilul Mircia Gutău, au mai fost premiați primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, și primarul Sectorului 4, Daniel Băluță. Cu acest prilej, a fost lansată și ediția 2024 a revistei „Top 100 Manageri”. Printre premianții edițiilor precedente ale Galei CAPITAL Excelența în Management la categoria „Administrație Publică” s-au numărat primarii din Galați, Turda, Snagov sau Buzău, iar printre edilii menționați în Revista „Top 100 Manageri” au figurat primarii din Cluj Napoca, Oradea sau Ciugud.
Ediția 2024 a Galei CAPITAL Excelența în Management a fost transmisă pe canalul de YouTube „Hai România”, precum și pe conturile de Facebook ale publicațiilor Capital, Evenimentul Zilei și Info Financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.