Vâlcea: COD PORTOCALIU de PLOI ABUNDENTE până marți, 10 iulie 2018, ora 21.00

Anual, patru milioane de persoane contractează infecții în spitalele din UE – Parlamentul European solicită măsuri de prevenție
08/07/2018
Judeţul Vâlcea se află sub Avertizare de Cod Portocaliu de ploi abundente până astăzi la ora 21, iar de inundații până mâine la ora 24
10/07/2018

Ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice periculoase produse la nivelul judeţului Vâlcea, manifestate prin instabilitate atmosferică accentuată, cantități însemnate de apă și ploi abundente, luând în considerare informările transmise de către structurile cu atribuții în domeniu, Instituția Prefectului – Județul Vâlcea, informează asupra situației existente în data de 09 iulie 2018, ora 08.00:

La această oră, județul Vâlcea se află sub avertizare meteorologică – COD PORTOCALIU de PLOI ABUNDENTE până marți, 10 iulie 2018, ora 21.00.

În cursul zilei de 08 iulie 2018, echipajele de intervenţie din cadrul ISU Vâlcea au intervenit pe raza județului Vâlcea la toate solicitările înregistrate prin apelul unic de urgență 112. La acest moment nu se înregistrează situații deosebite.

Pe drumurile naţionale şi judeţene nu se înregistrează situaţii deosebite ca urmare a fenomenelor mai sus menţionate, circulaţia rutieră desfăşurându-se în condiţii de siguranţă.

La nivelul autorităţilor locale s-a intervenit, pentru asigurarea accesului pe toate drumurile de interes local, iar în continuare se procedează la monitorizarea și inventarierea tuturor obiectivelor cu risc de afectare în vederea întocmirii Rapoartelor operative şi de sinteză, potrivit prevederilor legale.

La nivelul reţelelor de energie electrică, echipele CEZ Distribuţie au intervenit în cursul zilei de 8 iulie a.c. la toate deranjamentele produse, astfel încât la această oră nu se mai înregistrează întreruperi în alimentarea cu energie electrică datorate fenomenelor hidrometeorologice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.