Crimă în Lădești: Un bărbat de 32 ani și-a omorât concubina în vârstă de 72 ani

Continuă căutarea bărbatului înecat la Băbeni, astăzi la centrala hidroelectrică din Ioneşti
12/05/2019
Rareș Bogdan vine la Râmnicu Vâlcea
14/05/2019

imagine - ARHIVĂ

Astăzi, 12 mai 2019, polițiștii din cadrul Secției 8 Lăpușata au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că vecinul acestuia ar fi afirmat că și-a înjunghiat concubina în noaptea de 11 spre 12 mai 2019

Oamenii legii s-au deplasat la locuința indicată, în interiorul căreia a fost descoperit cadavrul unei femei de 72 ani. Totodată polițiștii au identificat și reținut bărbatul bănuit de comiterea faptei.

La nivelul IPJ Vâlcea a fost constituită o echipă de specialiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic pentru efectuarea cercetării la fața locului, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea.

Bărbatul de 32 de ani, din comuna Lădeşti, a pătruns în interiorul locuinței concubinei sale de 72 de ani, tot din comuna Lădești, iar pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri, a aplicat lovituri în zona pieptului, cu un cuțit, care i-au cauzat răni incompatibile cu viața.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru omor, în care se efectuează cercetări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.