Rareș Bogdan vine la Râmnicu Vâlcea

Crimă în Lădești: Un bărbat de 32 ani și-a omorât concubina în vârstă de 72 ani
12/05/2019
Se lărgește intersecţia străzii Ştrandului cu bulevardul Dem Rădulescu
14/05/2019

Miercuri, 15 mai 2019, Rareș Bogdan, locul 1 de pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, va veni în județul Vâlcea. Rareș Bogdan va sta de vorbă cu vâlcenii prezenți miercuri pe străzile municipiului Râmnicu Vâlcea, le va explica importanța alegerilor europarlamentare și le va prezenta râmnicenilor argumentele pentru care Partidul Național Liberal reprezintă soluția salvatoare pentru România.

Rareș Bogdan va susține în fața cetățenilor necesitatea și utilitatea referendumului inițiat de președintele Klaus Iohannis și îi va îndemna pe aceștia să voteze DA la ambele întrebări de pe buletinul de vot.

Programul vizitei lui Rareș Bogdan în municipiul Râmnicu-Vâlcea va debuta cu o conferință de presă susținută la sediul PNL Vâlcea, de la ora 10.00. Ulterior, începând cu ora 14.00, Rareș Bogdan se va afla în mijlocul râmnicenilor, fiind prezent, pe rând, în toate cele trei piețe ale municipiului, piața Centrală, Nord și Ostroveni.

”România în primul rând” este mesajul Partidului Național Liberal pentru aceste alegeri și reprezintă esența programului politic. Partidul Național Liberal este singura forță politică din România respectată la nivel european, ce are puterea să influențeze deciziile la nivelul Parlamentului European, în avantajul României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.