Accident rutier cu trei morți produs în Slătioara, la Milostea

Vâlcea dă un jucător la Naționala de Minifotbal a României!
09/08/2019
Tânăr din comuna Lungești implicat într-un scandal în trafic – polițiștii au folosit armamentul din dotare
10/08/2019

Sâmbătă, 10 august 2019, în jurul orei 08.30, conducătorul unui autoturism marca Dacia, care se deplasa pe raza comunei Slătioara, în satul Milostea, din direcția Târgu Jiu spre Horezu, s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu alt autoturism care circula din sens opus.

La locul accidentului, pompierii militari au acționat cu 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. Serviciul de Ambulanță Județean Vâlcea a intervenit cu 2 echipaje.

În urma coliziunii, două persoane, soț și soție, încarcerate în fiarele distorsionate, și-au pierdut viața. Unei femei, pasageră și ea în Dacie, rănită grav, i s-au aplicat măsuri de resuscitare fără rezultate, în cele din urmă aceasta fiind declarată moartă. Toate cele trei victime sunt din comuna Mătăsari, județul Gorj.

În cel de-al doilea autoturism, se aflau un bărbat și o femeie din Horezu. Bărbatul, care prezenta excoriații la membre, a refuzat transportul la spital. Femeia, cu o contuzie toracică, a fost preluată de o ambulanță fiind transportată la Spitalul Orășenesc Horezu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.