58 de persoane legitimate în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea infracționalității și evenimentelor rutiere, organizată în Drăgășani

Depunere de coroane de flori la mormântul pompierului erou Dumitru Croitoru, în satul Fişcălia – comuna Ioneşti
11/09/2019
Situația școlilor, dezbătută la Prefectura Vâlcea
12/09/2019

Astăzi, 11 septembrie 2019, în intervalul orar 11.00 – 14.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani au organizat și pus în aplicare o acțiune atât pentru combaterea infracționalității cât și pentru depistarea și sancționarea abaterilor comise de participanții la trafic. S-a acționat în special în zonele aglomerate și cu un risc criminogen ridicat.

Polițiștii  au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.345 de lei, dintre care 2 la Legea 61/1991 – pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 32 la O.U.G 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice și 2 sancțiuni contravenționale la alte acte normative. A fost reținut 1 certificat de înmatriculare pentru lipsa inspecției tehnice.

De asemenea, au fost legitimate 58 de persoane, dintre care 2 au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Drăgășani pentru mai multe verificări.

În cadrul acțiunii, polițiștii au desfășurat și activități de combatere a absenteismului școlar, fiind verificate sălile cu jocuri de noroc și barurile din apropierea unităților de învățământ. Cu acest prilej, au fost depistați 7 elevi care absentau de la cursuri. În acest sens au fost înștiințate unitățile de învățământ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.