Avansări în grad la IPJ Vâlcea, în cadrul unei şedinţe festive prilejuită de sărbătorirea Zilei Naţionale a României

Doi tineri din Râmnicu Vâlcea sunt cercetați pentru furturi din buzunare și genți, victimele fiind femei
29/11/2019
La Râmnicu Vâlcea au fost deschise rampele la pasajul Tudor Vladimirescu și artera de legătură între bulevardele Nicolae Bălcescu şi Tineretului
29/11/2019

Cu ocazia Zilei Naționale a României, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

În cursul zilei de azi, 29 noiembrie 2019, în cadrul unei şedinţe festive prilejuită de sărbătorirea, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, a Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie, poliţiştii merituoși au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

În acest cadru, șeful IPJ Vâlcea, comisar de poliție Ovidiu Sorin Oara, a dat citire mesajului Inspectorului General al Poliției Române, chestor principal de poliție Vasilescu Ion Liviu și a aprobat avansarea în gradul profesional următor, la îndeplinirea stagiului minim, a poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea care îndeplineau condiţiile legale.

Astfel au fost avansați înaintea îndeplinirii stagiului minim 10 ofițeri și 9 agenți de poliție. De asemenea, a fost prezentată dispoziția inspectorului șef, cu aprobarea ministrului afacerilor interne, de avansare în gradul profesional următor, cu excepția îndeplinirii a jumătate din stagiului minim pentru 3 agenți de poliție care s-au remarcat prin activitatea profesională depusă în ziua de 20 noiembrie 2019.

Toți polițiștii avansați au fost felicitați de conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.