Tânăr din Ghioroiu, reținut după ce și-a agresat mătușa

IPJ Vâlcea aduce precizări cu privire la scandalul din Romanii de Sus
23/04/2020
COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 19 februarie 2021
COVID-19 în județul Vâlcea – 23 aprilie: 197 persoane în carantină, alte 254 în izolare
23/04/2020

imagine - ARHIVĂ

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bălcești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din oraș, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, distrugere și furt.

În noaptea de 21 aprilie 2020, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență, de o femeie de 33 de ani, din Ghioroiu, cu privire la faptul că, nepotul acesteia, Porumbescu Florin Sorin, cu care locuiește, a agresat-o fizic. Ajunși la fața locului polițiștii au constata că cele sesizate se confirmă.

În fapt, tânărul de 19 ani, ar fi agresat-o fizic pe mătușa sa, dar și pe concubina lui în vârstă de 19 ani, ar fi distrus mai multe bunuri din locuință și ar fi sustras telefonul mobil, mătușii sale, după care a fugit din locuință, nefiind identificat la fața locului. Atât mătușa cât și concubina au refuzat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Până la urmă Porumbescu Florin Sorin a fost identificat, iar la data de 22 aprilie 2020, în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, a tânărului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Joi, 23 aprilie 2020, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie, distrugere și furt și a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bălcești, luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul Porumbescu Florin Sorin, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.