ANAP a lansat în consultare publică un GHID privind participarea la procedurile de atribuire

Fundația Orange oferă 1500 de tablete pentru elevii fără posibilități financiare
01/05/2020
Acțiuni pentru prevenirea tăierilor ilegale și a furtului de material lemnos, la Valea lui Stan și Păscoaia
01/05/2020

Agenția Națională pentru Achiziții Publice lansează în consultare publică un nou instrument de lucru – Ghidul privind gestionarea de către autoritățile/entitățile contractante a solicitărilor de clarificări și a răspunsurilor asociate acestora în cadrul procedurilor de atribuire, abordând de această dată o temă de interes general, cea a interacțiunii dintre autoritățile contractante și operatorii economici interesați de participarea la procedurile de atribuire în curs.

Conținutul acestui document are un caracter general și cuprinde îndrumări de bună practică privind formularea solicitărilor de clarificări cât și a răspunsurilor asociate acestora, din perspectiva ambelor categorii de actori implicați : autorități/entități contractante și operatori economici.

Ghidul poate suporta modificări și completări bazate pe cazuri practice des întâlnite/jurisprudență, urmând ca informațiile să fie periodic supuse actualizării.

Persoanele interesate să formuleze propuneri și/sau observații cu privire la conţinutul acestui proiect, le vor transmite la adresa de e-mail: grup.dcms@anap.gov.ro până la data de 15 mai 2020.

Ghidul privind gestionarea de către autoritățile – entitățile contractante a solicitărilor de clarificări și a răspunsurilor asociate acestora în cadrul procedurilor de atribuire este disponibil aici: DRAFT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.