Concertul ANTRACT cu sunet 3D în curând și la publicul larg

Cum poți găsi gama completă de piese auto într-un singur loc
01/07/2020
Florentin Pera, antrenor SCM Râmnicu Vâlcea: Ne bucurăm că am revenit la pregătire, ne-a lipsit, a fost o perioadă foarte lungă
02/07/2020

Marți, 30 iunie 2020, începând cu ora 19, a avut loc concertul trupei ANTRACT, difuzat online pe platforma VStage.ro. Pentru prima dată în România, s-a folosit tehologia sunetului 3D, care a dat senzația spectatorilor că aud ca și cum s-ar plimba printre artiști pe scenă.

A fost o seară extraordinară! Am muncit foarte mult timp pentru a realiza această producție iar acum primim rezultatul, o emoție uriașă pe care ne-au transmis-o toți prietenii noștri care au participat la concert. Nu știam că atât de mulți oameni ne iubesc, că apreciază muzica noastră iar acum și toată munca depusă în ultimele săptămâni. Ne-am dorit foarte mult ca bucuria noastră să ajungă la cât mai multe persoane și se pare că am reușit. Vom încerca în continuare să împărtășim toată această emoție cu cât mai mulți prieteni” – a  declarat Bobiță Cătușanu, liderul trupei Antract.

Comunicat ANTRACT / 4 iulie 2020

In primul rand vreau sa va multumesc pentru relatarea in publicatia Vocea Olteniei despre concertul Antract online cu sunet 3D transmis pe vstage.ro in data de 30.06.2020 de la ora 21:00.

Materialul video transmis catre presa a fost trimis pentru a putea ilustra si cu imagini intr-o eventuala stire TV data de o televiziune locala sau nationala.
Publicarea imaginilor pe contul youtube nefiind acoperite de cedarea de drepturi asupra materialului video si de aceea va rugam sa stergeti de pe canalul de youtube pe care il administrati urmatoarele imagini:

“XXX…”

Puteti folosi ilustratie video pentru o stire insa nu puteti difuza o piesa intreaga, materialul video facand parte dintr-o negociere de trasmitere pe o televiziune nationala.

In speranta ca veti intelege motivul pentru care va solicitam stergerea materialului video postat pe youtube, va multumim anticipat si sa asiguram de toata consideratia noastra.

O zi buna,

Bobita Catusanu

Nota Redacției EUROVÂLCEA

Am șters întregistrarea și ca urmare recomandăm colaboratorilor să evite contactul cu trupa ANTRACT.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.