Primăria Râmnicu Vâlcea a demarat pregătirile pentru organizarea Târgului de Mărţişor

Ca urmare a arestării lui Alexei Navalnîi, Uniunea Europeană solicită sancțiuni mai severe împotriva Rusiei
Ca urmare a arestării lui Alexei Navalnîi, Uniunea Europeană solicită sancțiuni mai severe împotriva Rusiei
22/01/2021
Studioul Kendra - cât costă să creezi un blog sau un vlog, cât de ușor se fac bani
Vrei să ai un blog sau vlog? Află cele mai simple răspunsuri la întrebările legate de un astfel de job de acasă
22/01/2021
Primaria Ramnicu Valcea a demarat pregătirile pentru organizarea Targului de Martisor

În baza HCL nr. 2/15.01.2021, Primăria municipiului a început pregătirile pentru organizarea Târgului ”Mărţişor 2021”, ce urmează să se desfăşoare în perioada 25 februarie – 8 martie în zona centrală şi în cartierele Nord şi Ostroveni. Ca urmare a pandemiei de coronavirus şi a restricţiilor impuse de aceasta, punctele de comercializare a mărţişoarelor vor fi mai puţine decât în anii precedenţi în vederea menţinerii unor distanţe de siguranţă: astfel, în Scuarul Mircea cel Bătrân vor fi disponibile 36 de locuri, la Complexul Comercial ”Hermes” din Ostroveni – 19, la blocul A11/3 din Ostroveni – 7, iar la Complexul Comercial Nord – 9 locuri.

La acest moment, sesiunea de înscriere pentru licitaţia de atribuire a acestor poziţii este deschisă, termenul limită pentru depunerea documentelor la Registratura Primăriei din str. General Magheru nr. 25 fiind 9 februarie. În zilele de 15, 16 şi 17 februarie, pe baza unei repartizări prealabile pentru evitarea aglomeraţiei, la Filarmonica ”Ion Dumitrescu” se vor desfăşura licitaţiile publice cu strigare pentru atribuirea celor 71 de poziţii, iar în cazul în care nu se adjudecă toate locurile disponibile, licitaţiile se vor relua în perioada 19 – 23 februarie.

Preţurile de pornire a licitaţiilor sunt de 400 lei pentru zona centrală şi de 300 de lei pentru cartierele Ostroveni şi Nord, pasul licitaţiei fiind stabilit la 50 de lei.

Mai multe detalii precum şi documentele aferente precedurii (caietul de sarcini, cererea-tip de înscriere la licitaţie, declaraţia pe propria răspundere pentru evaluarea riscurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 şi planurile de situaţie ale amplasamentelor) sunt disponibile gratuit la Serviciul Autorizări Activităţi Comerciale, Evenimente Publice din sediul administrativ din str. G.ral Magheru nr. 25, sau se pot descărca de pe site-ul Primăriei www.primariavl.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.