Billie Jean King Cup la Digi Sport și Digi 4K

Restricții de circulație rutieră la Golești, Tetoiu și Brezoi
15/04/2021
De Paște: „Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață” la SHOPPING CITY Râmnicu Vâlcea
15/04/2021

Billie Jean King Cup, noul nume al Fed Cup, se joacă la Cluj. Play-off-ul Grupei Mondiale se va disputa pe 16 și 17 aprilie 2021, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Meciurile vor fi transmise în direct și în exclusivitate la Digi Sport.

România are un nou căpitan-jucător, pe Monica Niculescu (WTA 174), care a fost instalată în funcţie după demisia lui Florin Segărceanu. Tot din seria premierelor, pentru prima dată în istoria competiției, echipa României nu are nicio jucătoare din top 100 WTA, însă nici Italia nu se află într-o situație cu mult mai bună. Echipa adversarelor a rămas fără cea mai bună jucătoare, Camila Giorgi, infectată cu coronavirus și plasată în carantină, în SUA.

Întâlnirea România – Italia, din play-off-ul Billie Jean King Cup, se va disputa fără spectatori, vineri, 16 aprilie 2021, de la ora 15:30 şi sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 14:00. Câștigătoarele acestei etape vor juca în continuare în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup by BNP Paribas și în calificările pentru ediția din 2022 a Grupei Mondiale a competiției. Echipa învinsă va retrograda în Grupa I a Zonei Euro-Africane.

România se va baza pe Irina Bara (locul 132 WTA), jucătoarea cu cel mai bun clasament mondial din lotul tricolor, căreia i se vor alătura Mihaela Buzărnescu (locul 136 WTA), Elena Gabriela Ruse (locul 166 WTA) şi Monica Niculescu (locul 174 WTA).

Italia se va deplasa în România cu un lot format din Martina Trevisan (locul 99 WTA), Jasmine Paolini (locul 103 WTA), Elisabetta Cocciaretto (locul 111 WTA), Giulia Gatto-Monticone (locul 177 WTA) şi Bianca Turati (locul 281 WTA)

Digi Sport va avea în sala Polivalentă, la marginea terenului, un studio special amenajat, de unde jurnalistul Gabriel Morariu va avea intervenții în direct pe toată durata competiției. De asemenea, în emisiunea Așii Tenisului, el va discuta cu invitații săi despre evoluțiile jucătoarelor din teren, fiecare zi fiind încheiată de câte o ediție Digi Sport Special dedicată Billie Jean King Cup. 

Vineri, 16 aprilie 2021
Irina Bara – Elisabetta Cocciaretto, de la ora 15:30, pe Digi Sport 2
Mihaela Buzărnescu – Martina Trevisan, în continuare, pe Digi Sport 2

Sâmbătă, 17 aprilie 2021
Irina Bara – Martina Trevisan, de la ora 14:00, pe Digi Sport 2
Mihaela Buzărnescu – Elisabetta Cocciaretto, în continuare, pe Digi Sport 2
Giulia Gatto-Monticone & Jasmine Paolini – Monica Niculescu & Elena Gabriela Ruse, în continuare, pe Digi Sport 2

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, Cupele Europene la Handbal, precum și cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele din România.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.