De Paște: „Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață” la SHOPPING CITY Râmnicu Vâlcea

Billie Jean King Cup la Digi Sport și Digi 4K
15/04/2021
Grădina ta merită toată atenția! Iată cum o scoți în evidență cu sistemul de iluminare potrivit!
20/04/2021

În apropierea sărbătorilor de Paște, Shopping City Râmnicu Vâlcea invită vizitatorii să se lase inspirați de atmosfera de primăvară și să aleagă daruri inspirate pentru cei dragi. Centrul comercial le-a pregătit oferte speciale și o experiență de shopping în condiții de maximă siguranță. Mai mult, în perioada 15 – 29 aprilie 2021, clienții au ocazia de a câștiga, prin înscriere exclusiv online, un voucher de cumpărături cu valoare dublă față de achiziția făcută. Astfel, Shopping City Râmnicu Vâlcea vine în întâmpinarea vizitatorilor cu un mecanism de campanie adaptat contextului actual, când siguranța și sănătatea acestora constituie cea mai importantă prioritate a centrului comercial.

Câștigă un voucher cadou cu valoare dublă, prin înscriere online

De Paște, Shopping City Ramnicu Valcea le oferă clienților care fac cumpărături de minimum 100 lei șansa de a câștiga vouchere perfecte pentru propriul răsfăț sau pentru a fi făcute cadou. În perioada 15-29 aprilie, participanții se pot înscrie exclusiv online, pe www.shoppingcityramnicuvalcea.ro/voucherul-dublu, la tragerea la sorți din cadrul campaniei „Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață” și pot câștiga un voucher de cumpărături cu valoare dublă față de bonul înscris în concurs. 

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Râmnicu Vâlcea controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Râmnicu Vâlcea: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Râmnicu Vâlcea a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.