Depistați la volan fără permis de conducere, în Câineni și Drăgășani

Mircia Gutău a semnat unul dintre cele mai valoroase contracte de lucrări din ultimii ani
06/05/2021
Casă afectată de un incendiu izbucnit la Vaideeni
06/05/2021

Polițiștii vâlceni au fost prezenți în trafic și au acționat pentru reducerea riscului rutier, fiind depistați doi soferi fără permis de conducere. 

Miercuri, 5 mai 2021, polițiștii din cadrul posturilor de poliție Titești, Perișani și Câineni, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în comuna Câineni, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani, din localitate, observând că mașina nu avea montată plăcuța de înmatriculare pe spate.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, de asemenea acesta montase pe autoutilitară o plăcuță de înmatriculare aparținând altei mașini.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, fără a deține permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

În seara aceleiași zile, polițiștii din Drăgășani au depistat în trafic, în oraș, un minor de 15 ani, la volanul unui autoturism.

Pe numele băiatului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, fără a deține permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.