E timpul pentru prima întâlnire? TOP 3 motive pentru care NU trebuie să porți sandale

Luna Europeană a Diversității: DIGI lansează campania „Împreună suntem DIGI. #OameniiDigi”
20/05/2021
Primarul Mircia Gutău aduce precizări cu privire la controlul efectuat de Garda de Mediu la Pieţe Prest
21/05/2021

Ai invitat-o la prima întâlnire și te gândești cu ce să te îmbraci? Cel mai probabil nu știi cu ce se va îmbrăca ea, așa că trebuie să găsești o cale de mijloc. E important să lași o impresie plăcută fără să pară că te-ai chinuit prea tare. Femeile apreciază bărbații îngrijiți, dar nu vor să petreci mai mult timp în oglindă decât o fac ele. 

Elegant, casual? Răspunsul îl ai deja în locul pe care l-ai ales. În funcție de el și stilul tău, poți adăuga elemente care să ducă ținuta într-o zonă mai elegantă, sau dimpotrivă, să pari și să te simți relaxat. E foarte puțin probabil ca ea să apară într-o rochie de seară chiar și la restaurant. Totuși, sandalele sunt ultima opțiune de pe listă în cazul unei prime întâlniri. 

Dacă te gândeai că le-ai putea include într-o ținută, iată 3 motive pentru care ar trebui să eviți să le porți:

1. Prima impresie contează

Cu siguranță ai auzit de mai multe ori că prima impresie contează. Conform cercetătorilor, prima impresie este răspunsul imediat pe care creierul îl generează atunci când intri în contact cu o persoană pe care nu o cunoști. Nu ai fi prea fericit dacă ar crede că nu ai dat un minim de importanță întâlnirii și, implicit, modului în care arăți, nu?

Arată-i că iei în serios întâlnirea și păstrează sandalele pentru ocazii viitoare. Vor fi cu siguranță și alte ieșiri, mult mai relaxate și care nu cer prea multă atenție acordată ținutei. În schimb, dacă este vară și căldura este deranjantă, pantalonii scurți pentru bărbați sunt un articol vestimentar util, care pot crea o ținută șic (cu accesoriile potrivite) și care te pot răcori puțin. Din denim, potriviți pentru sport, sau chiar pentru o baie în mare, VGeneration.ro are soluția pentru fiecare nevoie a ta. Ai posibilitatea să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine din mai multe modele disponibile.

2. Vei crea un contrast între voi

S-ar putea ca ea să apară într-o rochie lejeră, foarte feminină, alături de o pereche de balerini eleganți și să fii luat prin surprindere. Va fi o diferență vizibilă între voi și toate privirile vor fi îndreptate către ea. Sigur că nu te deranjează asta, dar e posibil să te simți nesigur și de aici lucrurile să nu mai meargă la fel de bine. 

Va observa și ea asta și discuția va deveni mai tensionată decât ți-ai fi dorit la început. Fii cu un pas înaintea ei, dar nu o lăsa să vadă asta! Siguranța și încrederea în tine o vor ajuta să se simtă bine, iar atenția ei va fi îndreptată către tine toată seara. 

Cărei femei nu îi place să aibă lângă ea un bărbat bine îmbrăcat și sigur pe el?

3. Sunt mai potriviți pentru ieșiri informale

Aici pot fi luate în considerare ieșirile cu prietenii, plimbările în parc, vacanțele, activitățile sportive sau ieșirile la film. Pot fi purtați în diverse combinații, cu tricouri, cu cămăși sau la plajă, însă pentru o întâlnire sau o ședință la birou nu vor fi niciodată potriviți. 

Acum că vara se apropie, poți începe să îți creezi outfituri în care să accesorizezi așa cum dorești, dar ai grijă unde mergi și cu cine! În funcție de accesorii și încălțăminte, vei avea un aspect casual, sport sau oficial. Le poți combina cu pălării, pantaloni scurți, brățări țesute, curele sau ochelari de soare. Exprimă-te așa cum simți!

În concluzie, gusturile nu se discută, așa că alegerile îți aparțin. Evită însă o primă întâlnire pentru a îmbrăca noua pereche de sandale. Așteaptă momentul potrivit și bucură-te de seară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.