Ştrandul Ostroveni şi-a deschis porţile pentru sezonul estival

Liceeni antreprenori din Vâlcea, premiați la concursul național “Early Innovators Business Plan Competition”
08/06/2021
La Râmnicu Vâlcea, banda de acces direct din strada Nicolae Iorga spre Nord în bulevardul Tineretului a devenit funcţională
09/06/2021

Baza de agrement ”Ştrand Ostroveni” din administrarea Primăriei Râmnicu Vâlcea s-a deschis pentru sezonul estival curent începând din 1 iunie şi aşteptând vizitatorii să se bucure în aceleaşi condiţii deosebite de două bazine cu apă dulce şi alte două bazine cu apă sărată.

Tot neschimbate au rămas şi tarifele de acces, respectiv 15 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copii cu vârsta între 5 şi 14 ani, copiii sub 5 ani având accesul gratuit. De gratuitate la intrarea în ştrand beneficiază şi pensionarii din Râmnicu Vâlcea (prezentând cuponul de pensie şi actul de identitate), în fiecare zi de luni până joi.

Programul de funcţionare al bazei de agrement din sudul municipiului este între orele 08.00 – 20.00 de marţi până vineri, iar lunea între orele 11.00 – 20.00.

La Ştrandul Ostroveni se poate ajunge inclusiv cu autobuzele ETA, cursele 5 (Dispecerat Nord – str. Depozitelor) şi 7 (Muzeul Satului Bujoreni – Parc Industrial Sud) având staţii de călători în zonă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.