La Râmnicu Vâlcea, banda de acces direct din strada Nicolae Iorga spre Nord în bulevardul Tineretului a devenit funcţională

Ştrandul Ostroveni şi-a deschis porţile pentru sezonul estival
09/06/2021
Luni începe dezinsecţia în Râmnicu Vâlcea
11/06/2021

Marţi, 8 iunie 2021, restricţiile de trafic care restrângeau la o bandă traficul auto pe bulevardul Tineretului în zona intersecţiei cu strada Nicolae Iorga au fost eliminate odată cu finalizarea lucrărilor la banda de acces direct din strada Nicolae Iorga în cea mai aglomerată arteră de circulaţie din Ostroveni.

Această sistematizare a traficului auto a fost gândită pentru a facilita ieşirea autovehiculelor de pe străzile Ostroveni şi Nicolae Iorga spre podul Tineretului peste râul Olăneşti, situaţie care, înainte de începerea lucrărilor, dădea naştere la ambuteiaje de proporţii, mai ales la orele dimineţii.

Lucrările rămase de executat – lărgirea carosabilului în vecinătatea Grădiniţei Ostroveni 3, relocarea trecerii de pietoni, trasarea marcajelor de ghidare, montarea de gărduleţe etc. – se vor derula fără afectarea majoră a traficului auto.

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea mulţumeşte tuturor conducătorilor auto pentru înţelegerea de care au dat dovadă pe parcursul desfăşurării acestor lucrări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.