Luni începe dezinsecţia în Râmnicu Vâlcea

La Râmnicu Vâlcea, banda de acces direct din strada Nicolae Iorga spre Nord în bulevardul Tineretului a devenit funcţională
09/06/2021
Cele mai tari meciuri de fotbal din 2021, în direct pe terasa Shopping City Râmnicu Vâlcea
12/06/2021

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea informează locuitorii că în perioada 14 – 25 iunie 2021 se vor executa tratamente la sol de dezinsecţie şi deparazitare pe spaţiile verzi aparţinând domeniului public (pentru combaterea căpuşelor şi ţânţarilor), precum şi acţiuni de deratizare (combaterea rozătoarelor) la punctele de colectare a deşeurilor menajere.

În cazul unor condiţii meteorologice nefavorabile, perioada pentru tratamentele de dezinsecție şi deparazitare se va decala sau prelungi.

Produsele utilizate sunt: K-OTHRINE SC 25 – substanţă activă deltametrin pentru pentru combaterea insectelor de disconfort (ţânţari, căpuşe, muşte) şi VERTOX PASTA BAIT – pentru combaterea rozătoarelor (şoareci, şobolani). Produsele  fac parte din grupa Xn şi Xi de toxicitate şi sunt avizate de Comisia Naţională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății.

Apicultorii şi sericicultorii de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea sunt rugaţi să ia toate măsurile necesare pentru protejarea familiilor de albine şi a viermilor de mătase prin evitarea contactului cu substanţele insecticide distribuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.