Primăria Râmnicu Vâlcea a mai primit 5 milioane de lei de la bugetul de stat pentru locuinţele sociale care se construiesc în Ostroveni Sud

”Vâlcea e în EuROpa. EUropa e la Vâlcea. EUROPE DIRECT”
14/06/2021
Ne-a părăsit, mult prea devreme, Marian Başno, un simbol al fotbalului vâlcean şi naţional
14/06/2021

În baza unui nou Contract de finanţare semnat la finele lunii trecute între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei şi Primăria Râmnicu Vâlcea, administraţia municipală a primit o tranşă de 5 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la cele 120 de locuinţe sociale din zona Ostroveni Sud.

Investiţia cu o valoare totală de peste 30 milioane de lei se află în grafic, la cele 5 blocuri realizându-se până în prezent radierele generale, pereţi la demisol, cofrarea planşeului peste demisol sau ridicarea stâlpilor la parter.

Contractul de execuţie a lucrărilor are ca dată de finalizare luna februarie a anului 2023, în funcţie şi de alocaţiile anuale de la bugetul de stat. La acest moment, în evidenţele departamentului de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea figurează 534 de cereri eligibile privind atribuirea unei locuinţe sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.