Ordinea publică asigurată la Campionatul de Slalom și Îndemânare Auto Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea

Reintroducerea biodiversității în zonele urbane face parte din strategia Uniunii Europene
19/06/2021
Începând din 22 iunie, Centrul de Relații cu Clienții CEZ Vânzare din Râmnicu Vâlcea își prelungește programul de lucru
21/06/2021

Sâmbătă și duminică, 19-20 iunie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul Rutier, sprijiniți de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, de lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea și din cadrul Poliției Locale au fost prezenți, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, la Campionatul Național de Super Slalom și Îndemânare Auto Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii au fost prezenți și au acționat la fiecare etapă a concursului, desfășurând activități preventive și informative privind siguranța rutieră, prevenirea accidentelor rutiere soldate cu victime omenești și asigurarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii rutieri încurajează astfel de evenimente cu precizarea că desfășurarea concursurilor auto-moto trebuie să facă într-un cadru organizat, pe circuite/trasee în afara drumului public, întrecerile neautorizate pe drumurile publice constituie infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, polițiștii au verificat circuitul împreună cu cei de la Safety Moto Bike și cu organizatorul evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.