Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmi la festivalul „Live Music Summer Camp Brezoi 2021”

Percheziții în județul Vâlcea și București, într-un dosar de fraude informatice
09/07/2021
Primarul Mircia Gutău, impresionat de deschiderea ministrului Attila Cseke pentru susținerea unor investiții importante în Râmnicu Vâlcea
09/07/2021

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova asigură măsurile de ordine și siguranță publică la festivalul de muzică „Live Music Summer Camp Brezoi 2021”.

Evenimentul se desfășoară în perioada 18 iunie – 5 septembrie 2021, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 17.00-24.00, în Baza Sportivă, din orașul Brezoi, județul Vâlcea.

Accesul va fi permis pe bază de bilete sau abonamente, cu respectarea măsurilor sanitare, stabilite de către organizator, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Totodată, jandarmii vor desfășura activități preventive, în cadrul campaniei de prevenire a faptelor antisociale pe timpul adunărilor publice „Spațiul public este al tuturor”, care vor viza informarea participanților cu privire la adoptarea unor comportamente care să prevină producerea de fapte antisociale și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În situația în care participați la acest eveniment, pentru siguranța și sănătatea dumneavoastră, facem următoarele recomandări:

  • manifestați înțelegere față de măsurile luate și evitați conflictele de orice natură;
  • respectați regulile stabilite de organizatori pe timpul desfășurării evenimentului;
  • pentru a preveni aglomerările, informați-vă din timp cu privire la regulile de participare și orele de desfășurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.