Primarul Mircia Gutău, impresionat de deschiderea ministrului Attila Cseke pentru susținerea unor investiții importante în Râmnicu Vâlcea

Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmi la festivalul „Live Music Summer Camp Brezoi 2021”
09/07/2021
AJOFM Vâlcea: 260 locuri de muncă vacante în UE prin intermediul EURES
09/07/2021

Joi, 8 iulie 2021, prezent în județul Vâlcea, pentru discuții pe marginea proiectelor susținute de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, ministrul Attila Cseke a fost oaspetele Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea unde s-a întâlnit cu primarul Mircia Gutău.

După o rundă consistentă de discuții punctuale, edilul-șef s-a arătat impresionat de deschiderea pe care ministrul Cseke a aratat-o în promovarea unor investiții locale, printre care se numără un bazin de înot școlar și mai multe creșe avute în vedere de administrația municipală.

Primarul Mircia Gutău a ținut să adreseze mulțumiri publice titularului de la MDLPA pentru susținerea, în pofida diferențelor de doctrine politice, a acestor proiecte deosebit de importante pentru Râmnicu Vâlcea.

În ultimii ani, Primăria Municipiului a implementat mai multe proiecte cu finanțare de la bugetul central prin MDLPA printre care se numără transformarea internatului Liceului “Ferdinand” în locuințe sociale, ridicarea ansamblului de 120 de locuințe sociale din Ostroveni-Sud sau anveloparea a șapte blocuri din zona centrală, Troianu și Ostroveni, la acestea adăugându-se și bugetarea, începând de anul viitor, a reabilitării termice pentru alte opt blocuri din Râmnicu Vâlcea.

Municipalitatea are ca principal obiectiv în acest exercițiu bugetar accesarea tuturor liniilor de finanțare disponibile, văzută ca singura șansă de dezvoltare durabilă a Râmnicului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.