Vâlcea: acțiuni de verificare a măsurilor vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2

Activități de informare organizate de Serviciul Anticorupție Vâlcea la Titești, în Târgul de Sfântul Ilie
21/07/2021
VIDEO: Surprinşi aruncând gunoiul pe lângă punctele de colectare din Râmnicu Vâlcea
22/07/2021

imagine - ARHIVĂ

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă.

Sub autoritatea Instituției Prefectului – Județul Vâlcea, polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control au desfășurat activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Astfel, polițiștii vâlceni au derulat atât în mediul urban cât și rural, acțiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2: au fost verificate 62 de societăți comerciale, 183 mijloace de transport, au fost verificate/legitimate 767 de persoane și au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020.

Portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun.

Reamintim TELVERDE – 0800800165/WHATSAPP 0755021218, numerele de telefon la care pot fi sesizate nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.