VIDEO: Surprinşi aruncând gunoiul pe lângă punctele de colectare din Râmnicu Vâlcea

Vâlcea: acțiuni de verificare a măsurilor vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2
21/07/2021
A ajuns după gratii după ce a omorât un om cu o bâtă din lemn
22/07/2021

Prin intermediul unei camere video recent instalată în vecinătatea punctului de colectare a deşeurilor de lângă parcarea supermarketului Kaufland din Ostroveni (zonă în care se consemnau frecvent acumulări de deşeuri), Direcţia Poliţia Locală din cadrul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea a surprins în urmă cu câteva zile un cetăţean care a depozitat mai mulţi saci cu gunoi în exteriorul bateriei de colectare.

În urma verificărilor ulterioare, persoana a fost identificată, s-a constatat că avea domiciliul în Aranghel şi a fost amendată cu suma de 300 de lei în baza HCL nr. 396/2019 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru păstrarea ordinii şi curățeniei în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Camera de supraveghere video şi-a făcut datoria şi în data de 21 iulie 2021, când o altă persoană a fost surprinsă la acelaşi punct de colectare aruncând mai multe deşeuri în exteriorul acestuia, fapt pentru care a fost sancţionată cu un avertisment. Acţiunea de montare de camere video şi la alte puncte de colectare a deşeurilor din municipiu este în plină desfăşurare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.