Cu capul plin de alcool, un tânăr din comuna mehedințeană Brezniţa Ocol, a produs un grav accident rutier soldat cu trei victime

Rezultate – prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2017
05/07/2017
Ședinţă de lucru desfăşurată în sala de conferințe a Hotelului Orizont din stațiunea Călimănești – Căciulata
19/07/2017

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au reţinut un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Brezniţa Ocol, care aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat un accident rutier în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Persoana în cauză, la data de 13.06.2017, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ607B, din direcția Magheru către Drobeta Turnu Severin, la aproximativ 200 metri de intersecţia cu centura ocolitoare a municipiului, nu a adaptat viteza de deplasare, iar pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul direcției de mers, moment în care a pătruns pe contrasens acroşând trei persoane de femei cu vârste cuprinse între 26-41 de ani, din comuna Brezniţa Ocol, respectiv municipiul Drobeta Turnu Severin, ce se deplasau în calitate de pietoni pe partea din stânga a părții carosabile.

După producerea evenimentului conducătorul auto a părăsit locul accidentului, continuâdu-și deplasarea, după care a revenit la locul producerii acestuia. Ca urmare a accidentului a rezultat rănirea gravă a uneia dintre persoane, şi rănirea uşoară a celorlalte două.

Procedând la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la Spitalul Județean Mehedinți în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Faţă de persoana în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, urmând să fie prezentat unităţii de Parchet competente cu propunere de luare a măsurilor legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.