O volă a căzut de pe o platformă de mare tonaj și a intrat într-o stație de alimentare cu carburanți din Bujoreni

APEL la adresa proprietarilor autovehiculelor parcate în curtea interioară a blocului Anton Pann – clădirea Moda Sârguinţa – sediul TV Vâlcea 1
27/09/2017
Mircia Gutău a inaugurat terenul de sport de la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleşoianu”
27/09/2017

imagine ARHIVĂ

Pompierii militari din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați să intervină în data de 27 septembrie 2017, la ora 12.04, pentru înlăturarea efectelor unui accident rutier și prevenirea producerii unui incendiu.

 Accidentul s-a petrecut în localitatea Bujoreni, pe DN 7, când un utilaj folosit în domeniul construcțiilor (o volă), în timp ce era transportat pe o platformă de mare tonaj, s-a desprins din elementele de siguranță care o fixau. Drept urmare, utilajul a scăpat de sub control avariind o pompă de alimentare cu motorină dintr-o stație de alimentare cu carburanți, aflată în imediata apropiere și a acroșat un autoturism de teren aflat în stație.

Din fericire nu a fost nimeni rănit, iar pericolul producerii unui incendiu a fost înlăturat prin intervenția promptă a pompierilor militari. Aceștia au deconectat cablurile de alimentare cu energie electrică ale utilajului și ale autoturismului și împreună cu polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea au restricționat accesul persoanelor neautorizate în zona afectată, până la înlăturarea tuturor efectelor accidentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.