Accident rutier grav pe Centura Călimăneşti, soldat cu două victme

Zilele Recoltei la Râmnicu Vâlcea la a şaptea ediţie
03/10/2017
Peste 14.500 de apeluri la Telefonul Vârstnicului, linie telefonică finanţată de Fundaţia Vodafone România
04/10/2017

Astăzi, 4 octombrie 2017, în jurul orei 7.00, circulaţia rutieră a fost oprită pe DN7, Centura Călimăneşti, din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 5, în care şoferul unui autotren a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, unde a lovit o conductă de gaze.

În urma accidentului 2 persoane au fost rănite, circulaţia fiind oprită pe ambele sensuri de mers. Autovehiculele au fost dirijate de poliţiştii rutieri prin oraşul Călimăneşti. Circulaţia feroviară a fost blocată pentru o perioadă de timp. Începând cu ora 08.15, circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers.

Poliţia rutieră, ISU, Serviciul de Ambulanță Vâlcea, un echipaj SMURD și reprezentanţii DISTRIGAZ, au acționat la scurt timp după producerea accidentului. Cele două persoane au fost descarcerte şi transportate la Spitalul Județean Vâlcea. Din primele cerecetări, poliţiştii au stabilit că şoferul tirului, de 48 de ani, din Ialomiţa, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.