Beat la volan, un bărbat din Vaideeni s-a răsturnat cu tractorul în timp ce transporta lemne

Educația la nivel local, subiectul principal al unei dezbateri organizate de USR Vâlcea
06/10/2017
Au fost majorate fondurile alocate agricultorilor pentru reducerea accizei la motorină
06/10/2017

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Orașului Horezu efectuează cercetări faţă de un bărbat, pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub infuența alcoolului.

Vineri, 6 octombrie 2017, în jurul orei 13.00, Poliţia Orașului Horezu a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe DC 137, din comuna Vaideeni, soldat cu rănirea unei persoane.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat că un bărbat, de 48 de ani, din comuna Vaideeni, în timp ce transporta material lemnos cu un ansamblu de vehicule, compus din tractor și remorcă, din cauza unor defecțiuni tehnice la sistemul de direcție, s-a răsturnat pe partea carosabilă, din accident rezultând rănirea unui bărbat, de 57 de ani, din aceeași localitate, care se afla călare pe lemnele transporate.

Bărbatul a fost tansportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că șoferul tractorului  avea o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub infuența alcoolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.