Au fost inaugurate lucrările la Sala de atletism a Stadionului Municipal ZĂVOI

Ce vă sfătuiesc polițiștii pentru perioada sărbătorilor de iarnă
19/12/2017
USR solicită anularea concertului programat pentru Cristian Pomohaci la Râmnicu Vâlcea
19/12/2017

Ieri, 18 decembrie 2017, în prezenţa primarului Mircia Gutău şi a viceprimarilor Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu a avut loc inaugurarea sălii de atletism de la Stadionul Municipal ZĂVOI, o investiţie de care beneficiază sutele de sportivi şi antrenori de la Clubul Sportiv CHIMIA, Clubul Sportiv Şcolar şi de la alte structuri sportive ce îşi desfăşoară activitatea aici în coordonarea Direcţiei Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea.

Această facilitate sportivă ajunsese într-un stadiu de degradare ce făcea imposibilă utilizarea ei, iar lucrările de reabilitare au vizat atât interiorul – aplicarea unui sistem de pardoseală poliuretanică turnată, crearea prin marcaj a 6 culoare, montarea unui covor PVC termosudabil perimetral sălii de atletism, înlocuirea ochiurilor de geam sparte, înlocuirea reţelelor, instalaţiilor şi obiectelor sanitare la grupurile sanitare din incintă etc., cât şi exteriorul – lucrări de reparaţii tencuieli cu apastop în zona de infiltraţii, zugrăveli la faţade sau înlocuirea uşii de la intrarea în clădire.

Totodată s-au achiziţionat şi echipamente necesare activităţilor de atletism – gimnastică. Cu această ocazie, edilul-şef s-a declarat mulţumit de calitatea lucrărilor executate şi a anunţat că în anul următor, în municipiu se vor mai construi încă două săli de sport şcolare: una la Liceul Sanitar ”Antim Ivireanul”, finanţată de Compania Naţională de Investiţii, iar cea de-a doua la Şcoala Gimnazială nr. 4, finanţată din bugetul local.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.