A fugit de polițiști și a intrat într-un cap de pod din Bălcești

Vera Berceanu, singura veterană de război din Râmnicu Vâlcea, a fost felicitată de viceprimarul Carmen Preda
07/03/2019
Vodafone România a finalizat livrarea tabletelor pentru elevi
Vodafone lansează trei programe de resurse umane menite să sprijine femeile în dezvoltarea vieții personale și profesionale
10/03/2019

Polițiștii din Bălcești au depistat un tânăr de 24 de ani, din județul Olt, care conducea un autoturism neîmatriculat. 

Joi, 7 martie 2019, aproape de miezul nopții, polițiștii au oprit pentru control, pe raza orașului Bălcești, un autoturism marca Fiat, conducătorul autoturismului a respectat semnalul de oprire, însă în momentul în care polițistul s-a apropiat de autoturism, conducătorul auto a plecat în trombă.

Polițiștii au plecat imediat în urmărirea autovehiculuilui cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, însă conducătorul autoturismului nu a oprit nici în momentul respectiv, urmărirea fiind continuată pe o distanță de 3 km, până în momentul în care, fugarul, din cauza vitezei excesive a lovit un cap de pod, avariind autoturismul.

La volanul autotusimului se afla un tânăr de 24 de ani, din județul Olt, care în urma evenimentului rutier nu s-a ales cu nici o leziune.

Din verificările efectuate de polițiști au constatat faptul că valabilitatea autorizației de circulație provizorie a autoturismului este expirată din data de 4 martie 2018.

Polițiștii au întocmit un dosar penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.