Prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, a ținut audiențe în orașul Bălcești

Istoria, celebrată prin apariţii editoriale de excepţie la Academia Oamenilor de Știință din România
18/04/2019
Polițiștii vâlceni s-au întâlnit cu elevii în cadrul proiectului SĂPTĂMÂNA ȘCOALA ALTFEL
18/04/2019

Joi, 18 aprilie 2019, prefectul județului Vâlcea, Florian Marin s-a deplasat în orașul Bălcești, la sediul Primăriei, acolo unde a avut loc cea de-a doua sesiune de audiențe în teritoriu.

În sala de ședințe a Primăriei orașului Bălcești, începând cu ora 11.00, au fost primiți în audiențe locuitori din orașul Bălcești, dar și din cele 14 comune din această zonă.

La această sesiune de audiențe, prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, a venit însoțit de Marian Ștefan, inspector în cadrul Serviciului Monitorizare Servicii Deconcentrate și Situații de Urgență și de Dumitru Angheluță și Adrian Popa, consilieri in cadrul Serviciului Juridic – Compartimentul Fond Funciar, la audiențe fiind prezenți atât primarul orașului Bălcești cât și viceprimarul acestei localități.

Cei prezenți la audiență au ridicat în totalitate, diverse probleme de fond funciar ca și de interacțiune cu Comisiile Locale de Fond Funciar din localitățile de domiciliu.

Programate a se desfășura în fiecare din cele 4 centre de competență teritorială, respectiv în zonele Horezu, Drăgășani, Bălcești și Brezoi, într-una din zilele fiecărei luni, aceste audiențe vin în întâmpinarea numărului mare de locuitori ai județului Vâlcea, care se deplasează la sediul Instituției Prefectului din localități aflate la distanță de reședința de județ, dar și pentru a rezolva mai rapid problemele ridicate de către aceștia.

Următoarea sesiune de audiențe, va fi programată în municipiul Drăgășani, acolo unde vor fi așteptați locuitorii orașului, dar și locuitorii comunelor arondate acestei zone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.