Accident în Râmnicu Vâlcea, pe strada Cloșca – mort de beat la volan a fugit de poliție și s-a oprit într-o țeavă de gaze

Mircia Gutău susține proiectul unei noi centrale pentru termoficarea municipiului Râmnicu Vâlcea
29/09/2019
APM Vâlcea îi mulţumeşte primarului Mircia Gutău pentru parcarea amenajată în vecinătate
29/09/2019

Duminică, 29 septembrie 2019, în jurul orelor 02.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au observat pe Bulevardul Tineretului un autoturism ce circula pe sensul opus de mers.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, conducătorul autoturismului continuându-și deplasarea până pe strada Cloșca, unde a pierdut controlul volanului și a lovit o țeavă de gaze. Conducătorul autoturismului a coborât imediat cu intenția de a fugi, însă acesta a fost prins și imobilizat de polițiști.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, conducătorul autoturismului este un tânăr de 25 de ani, din Râmnicu Vâlcea. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemiei de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele acestuia au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

La această acțiune au participat și polițiști din cadrul Biroului Rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.