Percheziții în Râmnicu Vâlcea, Băile Olănești și Muereasca

Valea Oltului, la Câineni – un TIR a derapat și a ieșit în decor
15/11/2019
Clusterul Dual Use
15/11/2019
Percheziții în Râmnicu Vâlcea, Drăgășani și Craiova, într-un dosar de trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri

imagine - ARHIIVĂ

Joi, 14 noiembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băile Olănești și ai posturilor arondate au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza orașului Băile Olănești, municipiului Râmnicu Vâlcea și comunei Muereasca.

Polițiștii au descins în trei locații fiind vizați doi bărbați unul de 33 de ani cercetat într-o cauză penală de furt calificat, respectiv 53 de ani, cercetat într-o cauză penală de tăinuire și o femeie de 31 de ani cercetată într-o cauză penală de tăinuire.

În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 2 noiembrie 2019, de o femeie din oraș cu privire la faptul că, în perioada 28 octombrie – 02 noiembrie 2019, persoane necunoscute ar fi pătruns într-o anexă a locuinței sale, din interiorul căreia au fost sustrase mai multe bunuri, prejudiciul fiind de 15.000 lei.

În urma activităților desfășurate au fost identificate un cazan de fabricat rachiu, un motoferăstrău și o motocoasă, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate.

Față de bărbatul de 33 de ani a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind condus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, iar cercetările față de femeia de 31 de ani și bărbatul de 53 de ani, se vor efectua în stare de libertate.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Biroului Ordine Publică al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea și luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și din cadrul IJJ Vâlcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.