Bănuit pentru un furt comis în Ostroveni, reținut de polițiști

În premieră la Film Now: “Captain Marvel” și “Midway”
14/05/2020
Au ajuns în arestul IPJ Vâlcea, după ce au furat un seif plin de bani dintr-o societate comercială din Băbeni
14/05/2020

imagine ARHIVĂ

Marți, 12 mai 2020, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 42 de ani, din Budești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Luni, 11 mai 2020, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, dintr-un imobil aflat în construcție, de pe strada Ostroveni, persoane necunoscute au sustras mai multe scule electrice, prejudiciul fiind de aproximativ 10.000 lei. Polițiști ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale și specialiștii criminaliști, s-a reușit identificarea unui bărbat de 42 de ani, din comuna Budești, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Joi, 14 mai 2020, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.