Constantin Rădulescu: Continuăm dotarea spitalului județean de urgență cu aparatură medicală

UAT Râmnicu Vâlcea anunță lansarea proiectului “Amenajare parc Știrbei Vodă”
22/07/2020
Oltenia Brunch la Buleta
23/07/2020

„Consiliul Județean Vâlcea va aloca partea de cofinanțare pentru dotarea cu aparatură medicală a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

La finalul acestei luni, în ședința ordinară a Consiliului Județean Vâlcea, le voi propune colegilor să alocăm partea de cofinanțare care ne revine nouă, întrucât am solicitat Guvernului, în mai multe rânduri, alocarea de fonduri pentru aparatură medicală.

Vom aloca banii pentru dotarea spitalului cu 5 lămpi scialitice pentru săli de operații și 4 mese de operație pentru secțiile chirurgie și ortopedie, dar și cu două aparate de radiodiagnostic Roentgen mobile cu braț C.

Așa cum am mai spus, facem acest lucru pentru că îmi doresc ca, în următorii patru ani, să avem cele mai bune spitale din regiune”președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Continuăm dotarea Spitalului Județean de Urgență cu aparatură medicalăConsiliul Județean Vâlcea va aloca partea de finanțare pentru dotarea cu aparatură medicală a SJU Vâlcea.La finalul acestei luni, în ședința CJ Vâlcea, le voi propune colegilor să alocăm partea de finanțare care ne revine nouă, întrucât am solicitat Guvernului, în mai multe rânduri, alocarea de fonduri pentru aparatură medicală. Vom aloca banii pentru dotarea spitalului cu 5 lămpi scialitice și 4 mese de operație pentru secțiile chirurgie și ortopedie, dar și cu aparate de radiodiagnostic Roentgen.Așa cum am mai spus, facem acest lucru pentru că îmi doresc ca, în următorii patru ani, să avem cele mai bune spitale din regiune.

Publicată de Constantin Rădulescu pe Miercuri, 22 iulie 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.