Tâlhărie la Ionești – tânăr de 16 ani, reținut de polițiști

Parteneriat româno-norvegian: proiectul In-Herit în cadrul Programului RO-CULTURA
19/08/2020
Moment de reculegere la ISU Vâlcea în memoria maiorului Ion Petre
19/08/2020

imagine - ARHIVĂ

Marți, 18 august 2020, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat de 92 de ani, din comuna Ionești, cu privire la faptul că acesta a fost victima unei tâlhării.

La fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani și Secției 4 Poliție Rurală Prundeni care au constatat că cele sesizate se confirmă.

În fapt, în noaptea de 18 august 2020, o persoană de sex masculin a pătruns în locuința bărbatului de 92 de ani, unde ar fi exercitat acte de violență asupra bătrânului și i-ar fi sustras suma de 2000 de lei.

Pentru bătrân a fost solicitată o ambulanță, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească în vedere acordării de îngrijiri medicale.

În baza informațiilor deținute și a cercetărilor efectuate s-a reușit identificarea unui tânăr de 16 ani, din comuna Ionești, satul Dealu Mare, bănuit de comiterea faptei.

În urma administrării probatoriului, organele de cercetare penală au dispus reținerea tânărului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările au fost efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.