Râmnicu Vâlcea: Femeie bănuită de furt, reținută de polițiști

WALLACHIAN HERITAGE, platformă de discuții cu caracter explorator
24/09/2020
ISJ Vâlcea informează: Scenarii de funcționare actualizate pentru unitățile de învățământ preuniversitar
ISJ Vâlcea monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar
24/09/2020

imagine - ARHIVĂ

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat.

În fapt, la data de 8 februarie 2020, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 62 de ani, din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, din locuința sa a fost sustrasă o sumă de bani, dar și un rând de chei de la ușa de acces.

Din verificări s-a stabilit că la data de 3 februarie 2020, bărbatul a primit în locuință o femeie pe care nu o cunoștea, cu scopul de a îi oferii de pomană, persoană pe care o bănuiește de sustragere a cheilor cât și a sumei de bani. Polițiștii au reușit să identifice o femeie de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea faptelor.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea femeii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de astăzi să fie prezentată magistraților în vederea dispunerii de măsuri legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.